Радев наруши Конституцията, ще го разоблича. На практика той не е

...
Радев наруши Конституцията, ще го разоблича. На практика той не е
Коментари Харесай

Пеевски: Радев наруши Конституцията и на практика не е президент. Той е крадец и аз ще го разоблича

Радев наруши Конституцията, ще го разоблича. На практика той не е президент. Това съобщи Делян Пеевски в коментар за новото служебно държавно управление, минути след клетвата в Народното събрание.

" Много ми е забавно да се ревизира по какъв начин Мистър Кеш Радев е отменил указа за предходния длъжностен министър председател Горица Грънчарова. Радев е в цялостно нарушаване на Конституцията и в случай че това бъде открито, той към този момент не може да е президент. Ако съдът се произнесе, че президентът е нарушил Конституцията, няма потребност от импийчмънт ", разгласи Пеевски. 

Председателят на Движение за права и свободи уточни, че сами не могат да сезират съда и регистрира: „ Всички партии са на колене пред Радев, не знам за какво. Той е просто един апаш, аз ще го разоблича и България ще бъде на българите, а не на Русия и Москва ”.

На мненията на ПП-ДБ, че Атанас Илков е " негов човек " Пеевски сподели: „ Като ги чувам – всички вътрешни министри са мои. Всички министри са мои, министър председателят е мой, единствено президентът не е мой, а може и той да е мой. И това мога да чуя от тях ”.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР